Algemene Voorwaarden

Prijzen deelname

(excl.21% BTW):
Huur kleine stand 2x2=4m2:90€
Huur middelgrote stand 4m breedx2=8m2: 120€ Huur grote hoekstand 4 x 3=12m2: 170€ Elektriciteit op je stand 30€
Extra tafel: 10€

1. Opbouwen van je stand

vanaf 7u30 kan de opbouw beginnen. De deuren gaan open voor het publiek om 11 u. Dan moet alles klaar staan. Iedereen krijgt een plaats toe gewezen. Je kan geen plaats opeisen.

2. Verantwoordelijkheid

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen stand.
Je dient zelf de nodige verzekeringen voor je stand te voorzien: burgerlijke aansprakelijkheid, diefstal, ....Wij voorzien niet in een verzekering diefstal, en kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor diefstal tijdens de opbouw , afbouw of tijdens de beurs. (Als de waarborg diefstal onderschreven is in je eigen polis, zal deze soms ook van toepassing zijn voor goederen op verplaatsing. Kijk hiervoor je eigen brandverzekering na).
Stiel En Stijl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen en/of directe of indirecte schade van welke aard dan ook die ontstaat door deelname aan de beurs.
Alle standhouders worden verondersteld officieel gevestigd te zijn als ondernemer en zich te houden alle wetgevingen en reglementeringen inzake belastingen en inzake sociale en handelswetgeving.
Er wordt geen vuil achtergelaten, je neemt je afval mee naar huis.
Tafels en stoelen worden proper en onbeschadigd terug afgeleverd na de beurs

3. reclame en sociale media

Om de nodige reclame te maken voor het event vragen we aan alle deelnemers om ons enkele foto's (rechtenvrij en in hoge resolutie voor folders en affiche)door te sturen. Liefst zo snel mogelijk, zo kunnen wij ze ook snel op de website en andere digitale kanalen zetten. Indien mogelijk één actie foto( omdat we de nadruk willen leggen op het handwerk) en 3 foto's van je producten. Deze zullen gedeeld worden op facebook, instagram en op de website staan.
Elke standhouder krijgt flyers en wordt verondersteld deze in zijn omgeving en bij plaatselijke handelaars uit te delen.
Elke standhouder zal op zijn eigen sociale media reclame maken voor Stiel & Stijl, door posts te delen en mensen uit te nodigen voor het evenement

4.Standprijs

Je betaalt het bedrag voor de stand van de overeengekomen grootte voor 20 september 2017 Dit bedrag dekt
-de standplaats, een tafel en 2 stoelen.
-vermelding op de website tot enkele weken voor de volgende editie
-vermelding op flyers
-vermelding op facebook en Instagram.Wij zorgen voor de nodige reclame op sociale media. Wij hopen dan ook dat u enthousiast onze posts zal delen, zodat we een zo groot mogelijk publiek kunnen warm maken voor het event.
-Wij brengen relevante dag- en weekbladen op de hoogte van het event.
Elektriciteit op je stand moet je aanvragen op je inschrijvingsformulier ,je brengt zelf voldoende verlengkabels en contactdozen mee.
Er is gratis wifi in het gebouw

5.Annuleren van deelname

Je deelname annuleren kan enkel via mail tot 20 september. Er zal steeds 50€ +BTW aangerekend worden.
Annuleren na 20 september kost je 50% van het gefactureerde bedrag voor de huur van je gereserveerde stand.
Bij annuleren na 10 oktober recupereer je niets van het betaalde bedrag